Viser arkivet for juli, 2013

Drømmen om vår verden

En verden i harmoni, uten krig, sult, hat og lidelser. En menneskehet som deler jorda og det den har å by på broderleg mellom seg. En menneskehet som tenker på hverandre som venner, som brødre og søstre. Det er min drøm. Jeg er ikke alene om denne drømmen, men det er likevel fult og helt min drøm. Forestill deg alle verdens mennesker, lykkelige, vennlige, delende. Det er en utrolig fin tanke, ikke sant?
Jeg tror ingen kan la være og tenke på sine uheldige, hardt rammede medmennesker i andre land, men jeg tror at de fleste vil slippe og tenke på det og med det slippe rettferdigheten fri og la medmenneskeligheten klatre til topps. Om verden hadde vært i harmoni, om menneskene hadde levd i harmoni med hverandre og naturen, hadde vi alle sammen hatt større grunnlag for å være lykkelige.
Da jeg var en liten jente, lærte noen kjære fortellinger meg at drømmer kan bli virkelighet. Disse fortellingene er andres drømmer og et budskap som har blitt virkelig. Det handler om troen, og jeg tenker; når jeg vet at drømmer kan bli sanne, hva er i vegen for at min drøm går i oppfyllelse? Det er for få som enda drømmer min drøm, så værsåsnill bli med meg, bli med oss å drøm. Sammen kan vi gjøre vår verden, til verdenen hvor drømmer blir virkelighet. Vi kan gjøre vår verden, til en verden i harmoni. Bli med oss å drøm.